Bar & Restorant

Restoranti ofron specialitete te kuzhines tradicionale shqiptare  dhe asaj mesdhetare. Per kenaqesinë tuaj sherben edhe shumellojshmeri koktejlesh , sherbim i cili ofrohet edhe  ne veranden e tij me gjelberim te perhershem.Bari ju ofron nje ambient te kendshem dhe çlodhes, sherbim te kultuaruar dhe te shpejte, pije dhe embelsira shume cilesore me çmime te arsyeshme. Gjithashtu do te gjeni nje shumellojshmeri vererash cilesore, dhe te gjitha keto ofrohen me nje sherbim te kulturuar dhe ne nje ambjent çlodhes dhe me muzike te qete. Hotel Grand ofron ambjente per grupe familjare ose shoqerore si dhe salla te medha per aktivitete te ndryshme si dasma, ditelindje, mbremje, kokteile, bankete etj.