• Ajer i kondicionuar

 • Ballkon me pamje nga qyteti

 • Televizor

 • Free Internet

Çmimi: 2 persona 40 Euro

Çmimi: 3 persona 45 Euro

Sherbimet ne dhoma:
 • Ballkon
 • Telefon
 • TV satelitor
 • Ajër të kondicionuar
 • Shërbim 24 orë
 • Mëngjes të përfshirë
 • Produkte cilësore tualeti
 • Shapka
 • Tharëse flokësh
 • Shërbim sekretarije
 • Tualet dhe dush
 • Tavolinë pune