Ne restorantin e ketij hoteli ju do te mund te shijoni nje shumellojshmeri gatimesh, si ato tradicionale shqiptare ashtu dhe ato mesdhetare. Bari ju ofron nje ambient te kendshem dhe çlodhes, sherbim te kulturuar dhe te shpejte.

  • BAR

  • RESTORANT

  • AMBJENT I GJELBERUAR

  • FREE INTERNET

  • PARKING

  • SHERBIM 24H